Vi bygger framtidens mediesajt. Välkommen in och titta!

Har du sett nya Uppdrag Granskning-sajten? Vad tycker du? Om du gillar det du ser kommer du också att gilla… allt det andra vi kommer att göra framöver. Det här är nämligen bara början.

Under den närmaste tiden kommer vi att bygga om och bygga nytt på svt.se. Och vi vill att du och alla andra ska vara med och hjälpa till med planritningarna.

Kom du in via datorn, mobilen eller en surfplatta? Nya UG-sajten funkar på alla skärmar och det kommer så småningom hela svt.se att göra.

Allt fler använder mobilen eller någon annan bärbar skärm, och för oss är det självklart att sajten ska fungera oavsett vilken väg du kommer in. Och att den ska vara enkel att använda, för alla, oavsett ålder och bakgrund. Det du ser är det första steget på vägen mot det vi menar är framtidens mediesajt.

Vi kommer löpande testa och justera det vi gör på nya svt.se, och vi vill att du är med och utvecklar tjänster och innehåll, här på Testbild/Testbildsbloggen. Här kommer vi att berätta om vad vi gör, hur vi tänker och varför vi gör som vi gör med svt.se och med SVT Play-tjänsten. Vi kommer att berätta om nya saker, sådant vi har förbättrat och om vad vi tycker och tänker om sådant som händer på annat håll.

Tyck till!