Nytt om SVT Play #9: Testa ny Android-app för SVT Play

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster, men nu vill vi ta ett större grepp om SVT Play för Android. Som ett första steg i denna satsning vill vi bjuda in till en öppen betatestning av våra nya Android-app. Vi är fortfarande relativt tidigt i utvecklingen och en del funktioner saknas.

Några saker som vi inte har hunnit få med i den här tidiga versionen är bland annat stöd för Chromecast samt möjligheten att spola tillbaka i livesändningar. Något vi däremot har fått med är stöd för riktig fullskärm samt en stabilare videouppspelning. Nu vill vi fortsätta utvecklingen tillsammans med er, våra användare.

Uppdatering: Den slutna betatestningen är nu stängd, men prova gärna den publika betan som finns i Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=se.svt.android.svtplay

Om du är nyfiken på hur den nya versionen fungerar och vill vara med och påverka vad vi ska bygga vidare på, så ta chansen och var med och betatesta genom att fylla i följande formulär:

http://goo.gl/zl7Zb0

Du kommer därefter att få ett mejl med ytterligare instruktioner. All form av feedback är mycket välkommen och tas gärna emot i vårt supportforum:

https://kundo.se/org/svt-play-beta-for-android/