Nytt om SVT Play #5: Beta-premiär!

IMG_5077

Nytt år med ett nytt SVT Play. Men inte utan din medverkan. Hjälp oss att göra nya SVT Play bättre för dig. Välkommen att testa nya beta.svtplay.se!

Vi utvecklar SVT Play med ständiga förbättringar. Oftast handlar det om småfix men ibland behöver vi ta större språng. Vissa stora förändringar ska du helst inte märka. Sådana har vi ägnat oss åt i snart två år. Blogginlägg om tekniska milstolpar 2012

Nu står vi inför ett språng som vi däremot hoppas att du ska lägga märke till. Och gilla. För att inte landa helt fel behöver vi din hjälp.

Gå in på beta.svtplay.se. Se dig omkring. Funkar det? Hur känns det?

Berätta i vårt beta-forum som du alltid når via länken högst upp i betan eller knappen Hjälp & Kontakt längst ned : https://kundo.se/org/svt-play-beta/

OBS! Det är en TIDIG beta. Vi har inte optimerat den för alla plattformar, än. Nu i början fungerar den till exempel dåligt på SmartTV-apparater och äldre android-mobiler.

Vad är nytt och varför bygger vi om SVT Play?

Målet är att det ska bli smidigare att navigera och upptäcka utbudet i SVT Play oavsett vilken pryl du använder.

Men nya listor och pekfingervänligare navigation är bara en början.

Under 2014 kommer ett personligare SVT Play ta form som inte bara funkar för alla utan som även är intressant för just dig.

Och en sak till. Vi vill ge dig en bättre upplevelse på stora skärmar. Med knappen TV-läge kan du välja ett sätt att se och styra SVT Play som passar dig. Television betyder ”se på långt håll”* men vi har faktiskt ingen aning om var du sitter. I tv-soffan eller vid skrivbordet?

SVT Play Betan är långt ifrån klar. Det är själva poängen med att be dig om hjälp. Vad har vi missat?

Tack på förhand!

*Av grekiskans ”tele” (långt avstånd) och ”vision” (syn)