En påskhälsning från mig
Bara Kärlek  Uteliv 

En påskhälsning från mig

Hej Kompisar!

Hoppas att ni har det så bra som möjligt under omständigheterna. Jag tänker på er ofta och hoppas att ni håller er så säkra som möjligt. Vilka omvälvande tider vi är med om just nu. Men samtidigt pågår livet som tex i gethagen.

Hur har ni det?

Jag jobbar mest utomhus just nu, här en bild från Tavelsjö isbana. Har hållt mig ute i vildmarken snart i 2 veckor, jag jobbar åt en tidning med deras recept. Naturlig karantän, skulle man kunna kalla det. Förutom dom nödvändigaste sakerna.
Och en och annan markägare 🙂

Bloggen har som ni vet förändrats till att jag jobbar med recept på receptsidan och tanken är att flytta över dit, så det är därför min tid är omdisponerad dit. Så jag har inte försvunnit, bara flyttat sida. Det är för att ställa om inför framtiden.

Varm påskkram från mig, ta väl hand om er.