bloggen i flyttartagen
Tips 

bloggen i flyttartagen

Hej Kompisar!

Allt förändras och nu är det dags för bloggen att flytta in under SVT:s receptsajt, så mina uppdateringar kommer hädanefter hamna där istället för här. Det är ett annat system och det underlättar underhåll mm. Jag vet att ni har märkt att det har vart endel teknikstrul och tanken är att det här nya sättet ska bli smidigare.

Här hittar du mina recept nu!

Har nyss lagat ett helt nytt recept där på en ugnsbakad vitlökskyckling med granatäpple & avokado som jag varmt vill rekommendera. SÅ saftig, god & enkel att lyckas med!

Tanken med den här förändringen är att vi ska kunna ha kommunikation där med kommentarer, men tekniken är inte helt klart än med det. Jag hoppas så varmt att ni vill följa med mig dit och fortsätta kolla in mina recept och vara min tv-kompis. Det kommer också bli en sida i Play för skafferiet, vilket känns jätteroligt! Mer rörligt material alltså. Samtidigt känns det lite vemodigt för vårt UNDERBARA community som vi har byggt tillsammans här på bloggen, TACK från djupet av mitt hjärta för det och än en gång: jag hoppas, hoppas, hoppas att du följer med och att vi ses på nya sajten!

Stora kramar,

Er vän Susanne

Ps. jag kommer gå in här och läsa kommentarer så det går fint att skriva till mig här ett tag till.