Peanut butter cups
Baka snabbt & Enkelt  Bara Kärlek  Fika  Glutenfritt  Hälsokrubb  Inspiration 

Peanut butter cups

En ny favvo i mitt liv är dessa små go’bitar.

Peanut butter cups eller ska vi kalla dom jordnötsbitar?

SÅ goda och enkla. Vill verkligen tipsa om dom inför helgens mys.

Såhär gör jag:

Smält 150 g mörk choklad, tillsätt 1 msk kokosfett, häll i botten på en liten form och vicka ut chokladen på insidan av formen. Det är enklast om den svalnat lite. Ställ formarna i frysen medans du blandar 1 dl jordnötssmör med 1 nypa eller 2 vaniljpulver, 1 nypa salt och florsocker efter egen smak.

Klicka jordnötsröran på chokladen och toppa med resterande choklad.

Ställ i frysen och när chokladen stelnat kan du lägga dem i en plastpåse och förvara i frysen. Ta fram eftersom.

Glutenfritt och enkelt att göra dem veganska/mjölkfria genom att använda den chokladen. Jag har lärt mig det här av min kompis från USA, hon använder hälften mintchoklad och hälften ”naturell” mörk choklad det blir en underbar smakbrytning!

Vi ses på onsdag i rutan, hoppas jag, kram!