Hola!
Bara Kärlek  Resor 

Hola!

Hoppas ni mår bra finaste,

jag är i Spanien, på en halvö som heter La Manga. Jag ska jobba här nu ett tag.

Och om ni vill så är ni varmt välkomna att hänga med här via bloggen!

Det kommer bli mat, yoga och dryckesprovningar som jag jobbar med, men också utflykter, tjolahopp och träningsglädje.

Som ni vet är matmarknader en av mina passioner. Och igår fick jag fara på en jättemysig i en liten fiskeby. Palo di Cabo. Här är den glädjestrålande tomatmannen som hade avsmakning av olika tomatsorter. Ja, ni förstår ju. Hade sån tur att Antonio, som bor här och jobbar som vandringsguide och skulle runt med min kollega, visade oss runt marknaden. Sedan tog jag lokalbussen tillbaka. Mer om marknaden kommer definitivt, för här hittade jag riktiga guldkorn.

Kram!