sommarsallad på stranden
Bara Kärlek  Inspiration  Vegetariskt 

sommarsallad på stranden

Stenfrukterna är ännu fina i butik, så njutningen fortsätter 🙂

Jag har en förkärlek för att blanda olika stenfrukter för att det är så vackert med de olika färgerna och formerna. Här har jag plommon, aprikoser, persikor och nektariner. Gillar att skära dom i olika former, klyftor och halvor. Blandade med gurka som jag hade skalat , oliver och mynta.

Toppade med fetaost. Jag hade några salladsblad också. Och pekannötter.

Dressingen skakade jag ihop i en burk hemma innan.

Det blev tager vad jag haver-modell. Olja, en apelsin som jag rev skalet från, filéade och sedan pressade. Timjan och lavendel från täppan.

Jag vet, det är sandigt att laga mat på stranden, men jag älskar det ändå. Bara jag får vara vid havet så är jag så nöjd. Det ger så skön känsla i min själ när blicken vilar på horisonten. När jag känner havsdoften och sanden mellan tårna. Vetskapen att jag kan ta min bräda och paddla ut om jag vill, göra lite mysyoga eller bara sitta och känna livet.

Det är min kraftplats. Här tankar jag energi. Här gör jag ibland inte nåt alls. Och det som händer i det. Så viktigt.

Kram!