Sleepless i Sveg
Bara Kärlek  Inspiration  Meny  Meny Inlandsbanan  Meny Norrlandsresan  Radio 

Sleepless i Sveg

Imorgon tuffar vi vidare efter inlandsbanan och landar i Sveg.

Nu undrar jag, kompisar: vad vet ni om Sveg?

Jag visste inte mycket innan jag började läsa på. Jag kände där och då att det började rycka lite i läppen. Har endel flygmil på mitt samvete (tågmil också, och båtmil och fotmil mm färdsätt). Har snorklat runt barriärrev i Australien, klättrat på glaciärer i Nya Zeeland och fiskat tonfisk på Aitutaki, samtidigt finns ju så mycket härhemma att uppleva. Kan det vara så, att jag har rest runt hela jorden ett par varv, bara för att inse att allt som är viktigt för mig finns rakt framför nosen, om jag bara öppnar ögonen och ser noga?

Ställer rätt frågor. Vi ska till Sveg och utforska ett mycket speciellt café imorgon kl 10.04 i P1.

Hoppas, hoppas att DU är med oss då.

Kram!