vårkänslan
Bara Kärlek  Vår vackra natur 

vårkänslan

Hej Kompisar!

Vet ni hur glad jag blir över era kommentarer och att ni läser min blogg?!

Om ni bara visste…

När det talas om att bloggläsandet går ner och kommentarer minskar så gäller det inte oss här. Det gör mig så tacksam och glad. Allt jag vill med bloggen är att dela inspiration, ljus och glädje och tillsammans har vi skapat något som jag är helt överväldigad av. Att läsa när ni skriver och svarar varandra, bygger vänskap och sprider kärlek gör mig varm i hjärtat.

TACK.

Jag älskar mitt jobb. Och Er.

Och jag vet att inte alla vill/har möjlighet att kommentera, men jag vet att de också njuter av de varma, upplyftande kommentarerna. Som att ses över en kopp.

Häromdagen var jag ute och jobbade med min kollega Andreas, vi fotade för en tidning. Utomhusmat är superhett och en av mina favoritgrenar. Kanske min bästa…

Det är blurrigt pga jag kan inte visa exakt vad vi fotade förrän tidningen är ute, men den kommer snaaart! 🙂