kent
Resor  Vår vackra natur 

kent

Vet ni kompisar jag hade sån tur, jag fick följa med min vän Tom till hans mammas stuga vid havet. SÅ fint!

Vi lagade mat, såklart, det är en av sakerna vi alltid gör, eftersom Tom också jobbar med mat.

Tom hade till min förtjusning tagit med sig en enorm plattfisk på tåget, han snittade den, la på smör, salt och peppar och in i ugnen. Under tiden gjorde vi en sallad på Puntarelle (ny grönsak för mig), kokade färskpotatis och pinfärska kronärtskockor.

Jag gjorde ett brynt smör till, smaksatte det med rosmarin från trädgården.

Sedan hade Tom’s syrra med en kaka, och hennes kille hade bakat ett bröd. Som råkades glömmas bort, så det blev härligt knaprig skorpa. Så kan det gå när puben ligger bara ett par meter från stugan. Jag gillade att han satte in en skål vatten i ugnen, så bra knep att få ånga=knaprig skorpa.

Sedan promenerade vi.

Och promenerade.

Och promenerade.

Magnolian blommar, körsbärsträden, ginst (tror jag det är iaf) rosmarinen….

SÅ vackert.

Massa kärlek till Er alla!