vad önskar du dig, på riktigt
Bara Kärlek 

vad önskar du dig, på riktigt

Att drömma, riktigt våga drömma om sitt liv är nästan en superkraft. Det är så lätt att sätta upp hinder för sig själv nästan redan innan en har börjat.

Jag tänker på det här med hur vi formas när vi växer upp. Vi lär oss vad som är rätt, vad som är fel. Vad som är möjligt. Vart vi kan bo, jobba, hur vi kan leva. Jag trodde tex aldrig att jag på rikt skulle en dag jobba på teve när jag växte upp. Det trodde nog ingen annan heller, eftersom att jag är blyg och har vart det sedan jag var liten.

Idag skulle jag vilja tipsa om en grej, det är att skriva upp 3 saker som du verkligen, verkligen, verkligen vill ska hända i ditt liv. Bara skriv upp dom. Klargör för dig själv vad du vill. Kanske vill du göra det innan du går och lägger dig för kvällen. Det är en bra tid. När du är på gång så skriv också ner ett ögonblick av dagen då du var som lyckligast. Vissa dagar är det kanske inte så, men ta ett ögonblick isåfall då du var minst olycklig.

Bara testa, om du int har gjort det förut. Varför? Varför inte? Det är en övning som jag verkligen rekommenderar som kan hjälpa oss framåt i livet. Och gör den inte det så är det ingen skada skedd, bara en sida och några minuter.

Jag gillar det här som John Lennon sa:

“When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ’happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.”

Det är en möjlighet att ta reda på ditt hjärtas önskan. Den är lätt att tappa bort i allt.

Puss & Kram!