rosenbladsbad
Bara Kärlek 

rosenbladsbad

En av mina bästa investeringar är ett begagnat badkar för några hundringar. Jag vet, bada badkar är inte bra för miljön, kungen har sagt det, men kungen menade nog inte att påföra oss badkarsskam. Ni vet, ingen synd är ”bättre” än den andra… (ehm… #flygskam, Kungen….).

På tal om detta, allt vi gör ger avtryck på miljön, så det handlar om att jobba på att finna en rimlig balans mer än att berätta att någon är bättre/sämre än någon annan. Det är min personliga åsikt.

Så ja, jag badar badkar ibland. Helst med någon form av salt i vattnet. Senaste åren har jag börjat blanda mina egna badsalt, jag har eteriska oljor, epsomsalt eller vanligt, oraffinerat havssalt från vanliga affären och blomblad från rosor, lavendel eller ringblomma. Ringblomma blir gult i vatten, så det får man tänka på 😀

Oljor jag gillar är lavendel för avslappning, neroli (apelsinblom) för att jag är besatt av den doften, pepparmynta som piggar upp och olika citrusoljor som för mig funkar som en humörhöjare.

Blombladen köper jag på min hälsokost alt webben eller plockar på sommaren och sparar.

Jag har gjort iordning en bricka med tre blockljus, snäckor & stenar som jag har plockat, så när det är badtajm så släcker jag lysröret, tänder ljusen och en ljusslinga som går på batterier. Det blir som att bada under stjärnhimlen. I rosenblad och salt. Och vet ni, man känner sig som en prinsessa! Okej, nog om det, vi behöver int veta mer om mina badvanor.

Förutom en grej.

Den är kontroversiell, men ändå. Alla väljer vad man tror på själv. OM man känner att man vill skifta energi till en högre frekvens, så är bada saltbad toppen. Man kanske har mött negativa människor, energitjuvar, vet ni vad jag menar? Då kan man ta en stund i badet och mentalt klippa kopplingarna, helt kärleksfullt till dessa, så att de inte ”äter” på en längre. När jag gör det så önskar jag dem lycka till med deras, det handlar inte om något annat än att vi inte ska vara medberoende, bära andras smärta, kanske dåliga beteendemönster och använda andra människor som soptunnor. OBS! Detta sker både medvetet och omedvetet. Det behöver inte vara dåliga personer. Bara att ibland behöver vi vara varsamma med oss själva, eftersom att vissa av oss känner av att energi smittar.

MEN oavsett detta, jag vill verkligen tipsa om att göra eget badsalt, det är så enkelt och burken är så fin på hyllan i badrummet. REN kärlek!