Lime & mynta
Bara Kärlek  Bekvämimpa 

Lime & mynta

Jag blir så glad av era fina ord & kommentarer så jag kände mig inspirerad att fortsätta detta uppdrag. Idag vill jag tipsa om att ge dig själv bra förutsättningar genom att inte glömma bort att dricka vatten. Ja, jag vet, det finns överdrivna bevattningsläror, vi har gått igenom allt det på universitetet, men jag menar nu för oss alla som lätt glömmer bort att fylla på med vatten. Eller kanske någon vill ha ett alternativ till kaffe för att man blir speedad av koffein eller helt enkelt int gillar smaken.

Då är det här med infusioner en kanongrej.

Lägg goda grejor i ett glas, jag hade obesprutade lime- & citronskivor, mynta och gissa vad(!) Ingefära. Häll på varmt vatten. Klart.

Om man vill kan man mortla/knosa lime, mynta & ingefära, det ger en mer intensiv smak. Jag gör det oftast på sommaren, som ett alkoholfritt alt till Mojitos. Då blandar jag med bubbelvatten.

SÅ gott!

Tack för era varma ord och vänskapen här. Ni ska veta att varje gång ni sänder ut kärlek här så strålar det ut via skärmar både här och där. Jag vet att den värmen betyder mycket för många som inte har möjlighet att kommentera. Vi höjer vibrationen i hela universum med våran kärlek.

Ge dig själv kärlek i form av en god stund med en kopp av något som gör dig gott. Kropp & själ.

 Tänk en tanke på något som du är tacksam för. Kanske kan du tom komma på två saker? eller tre?

Jag gör samma sak här hos mig. Berätta gärna för mig nedan hur det kändes.

Ha en superfin fredag!

Ps. Det kommer komma mer frekventa uppdateringar nu ett tag i en specialsatsning från mig. 

Håll utkik!