kärlek föder kärlek
Bara Kärlek 

kärlek föder kärlek

Det är så lätt att klaga på saker. Sociala medier, tv-program, folk, tidningar, bloggar, mobiltelefoner, you name it. Förstå mig rätt. Det är viktigt, absolut nödvändigt med konstruktiv kritik. Annars stagnerar man lätt, fastnar. Det är absolut inte det jag menar.

Det är att allt passar inte alla. I det här är det lätt att förlora sig själv. Att haka på.

Men det är alltid så att vi också har ett val. Vi kan ta tillbaka vår egen kraft. Byta kanal (se det som en metafor, haha, men det gäller även teve). Okej, vissa saker går inte att förändra, men vissa går.

Jag tar upp det för att det är så viktigt för vårat eget välbefinnande. Att älska oss själva så mycket att vi inte utsätter oss för saker som inte är i vårat högsta goda.

Hat föder hat. Kärlek föder kärlek.

Mörker kan inte bekämpas med mörker. Bara ljuset kan det.

Det är sedan gammalt och det gäller än.

Puss!