Meal prep  Träningsmat  TV 

Sofias 3 bästa tips i träningsköket

På onsdag är det alltså dags för ett specialprogram! Det är tema mat & träning, jag & träningsexperten Sofia Åhman har slagit våra huvuden ihop tillsammans med våran redaktör Cajsa och producent Lisa. Sofia är en frisk fläkt, hon virvlar in som en virvelvind med sitt strålande humör. Inte nog med det, hon har så bra, konkreta tips på exakt HUR man ska få till träningen i vardagen, utan att tjorva till det. Med enkla medel, att det int alltid behöver kosta skjortan heller. Matmässigt delar vi filosofi, vanlig mat, gärna mycket grönt och balans. Int tjorva till det där heller 😀

Jag bad henne ge oss sina 3 bästa tips i träningsköket.

Sofias 3 bästa tips i träningsköket

  • Gör en smoothie med goda bär och frukter och njut före eller efter träningen! Ett lätt och snabbt sätt att få i sig ett mellanmål.
  • Använd kaveln till att massera stela muskler. Funkar finemang!
  • Stå på ett ben och passa på att träna balansen medan du väntar på att pastavattnet ska koka eller att brödet ska rostas.

Mycket bra tips Sofia, tusen tack!