Fredagsmys 2.0-Premiär!
Fredagsmys  Recept  Snabblagat  TV  Vardagslyx  Vegetariskt 

Fredagsmys 2.0-Premiär!

Vi firar tjugondag knut och välkomnar våren! Är ni med nu kompisar? Ikväll inviger vi nya fredagsprogrammen tillsammans med Lo Kauppi och Eric Saade. Inger är programledare. Lo är middagsvärd, extra roligt eftersom hon var en av de första gästerna jag minns från tiden då jag var helt ny på teve. Vi ska såklart även prata om Erics nya jobb som programledare i Melodifestivalen, han är ju nyförlovad också, kanske får vi höra nåt om det.

Jag ska göra inspiration till fredagsmys, det är inte lika mycket tid på fredagar för maten, så det blir mer inspiration så får man kolla recepten på webben och här 🙂

Jag har tagit fram ett recept på en Rostad blomkålsdipp, en rödbetsdip och en dip med pumpa toppad med knaprigt bacon. Om man har lite brysselkål kvar efter jul så är förresten de här chipsen jättegoda!

När jag gör rostar chipsen i ugn så brukar jag he på skivad citron pga älskar rostad citron. Det går att äta den som chips också, jag använde ett par som topping på blomkålsdippen.

Visst ser det gott ut med Krämig Pumpadip?

Och Rödbetsdip. Bara att blanda yoghurt och syrade rödbetor. Finns att köpa i en färdig burk. Perfekt med mjölksyrabakterier för magen.

 

Cheesecakedip är ju så gott också, har ni testat göra det?

Här hittar du recept på den jag gör i programmet, Cheesecakedip med nötter och karamell. Man kan strö på lite havssalt också…. Salt karamell är ändå alltid salt karamell.

Foto idag: Matilda Sandberg, SVT

Nu hoppas jag att Ni ska trivas med oss ikväll. Jag vill också säga att det är ett stort jobb att byta scenografi och ändra upplägg i ett inkört program. Så om vi råkar titta åt fel håll eller fumla så kommer det rätta till sig när vi har vant oss. Jag tycker det känns jättebra och roligt med de här förändringarna, så får vi se vart det landar.

 

Dåså. Då är det bara spänna fast säkerhetsbältet, det enda man vet innan en sån här stor förändring är att det kommer bli rally innan det sitter. Och det är lite det som är tjusningen.

Glad fredag!

Bara kärlek.