Bara Kärlek 

Februari

Hej kompisar!

Det är kyligt ute och massa snö, riktigt vackert. Jag planerar Februari här på bloggen. Nästa gång jag är på teve är alla hjärtans och då blir det en meny för det såklart. Vad nu det är, jag jobbar på den nu! Jag är personligen mer en hjärtans-människa varenda dag mer än att vara det en gång per år. Men, okej, låt oss ändå. Jag är för kärlek, som ni vet. Och det här med kärlek börjar alltid med oss själva. Att visa oss själva kärlek. Gör ni det kompisar? Jag vet, det är lite djupt att prata om, men det är viktigt.

Det finns gamla program i många av oss att det är själviskt, egoistiskt osv att tycka om och vara snäll med sig själv. Men, där har det blivit lite fel ibland. Och jag menar absolut INTE att man ska roffa åt sig på andras bekostnad, trampa på/köra över, utnyttja andra människor eller NÅGONSIN bete sig dåligt, det är andra saker. Här pratar jag om att ge sig själv det en behöver för att kunna vara den högsta versionen av sig själv som man själv vill.

Att älska sin nästa osv är bra MEN frågan är, kan vi älska oss själva som vi älskar andra?

Kan vi älska oss själva så mycket att vi ger vår kropp & själ den näring den behöver? Sömn? Rörelse? Hjälp från andra? Bra vänner? Kan vi stå framför spegeln och se oss själva djupt in i ögonen och säga Sätt in ditt eget namn här tex ”Susanne, Jag älskar dig”.

Vad händer när vi gör det? Har ni testat? Vågar någon testa? Berätta för mig hur det känns, om det känns bekvämt alltså. Bara då. Puss & Kram fina människor.

Jag älskar Er. Alltid.