Bara Kärlek  Bekvämimpa  Husmanskost  Inspiration  Långpanna  Recept 

5 favoriter i långpanna

Värmer upp lite inför ikväll… Ska bli SÅ roligt att få ha Sofia som gäst i köket! Är det något ni vill fråga henne? Skriv en kommentar så ska jag be henne svara. En sak som jag vet att vi båda gillar är att laga mat rationellt. Långpanna.

Låt ugnen laga maten, medans du gör något annat. Dukar, plockar, städar, yogar, kramas, klappa ett husdjur? Eller helt enkelt lutar dig tillbaka, slänger upp fossingarna och tar det lugnt. SPD. Japp, ni känner mig! Spara På Disken. En annan grej jag gillar är att göra listor. Det blir som mer överskådligt. Idag har jag samlat 5 favoriter att laga i långpanna. Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör. Det blev 5 stycken.

Susannes topp 5 Vardagslyx i långpanna

  1. Citronbakad lax & grönsaker kolla även in programmet här!
  2. Grekisk Kyckling i långpanna med tsatsiki och massa gott  Verifiera? Halloumi är perfekt att baka, byt ut kycklingen mot stora tärningar eller skivor. Lägg i efter ca halva gräddingstiden.
  3. Lax Teriyaki, så gott & enkelt.

4. Torskrygg i långpanna med härliga grönsaker, citron & rosmarin . Lovely!

Och kolla in här!

5. Ugnsomelett. Mums!

Ses snart i rutan hoppas!