Välkommen 2019!
Bara Kärlek 

Välkommen 2019!

Jag står vid spisen och förbereder kvällens nyårsmeny. Tänker på Er alla, hur viktiga Ni är för mig. Hur tacksam jag är. Att det här är mitt jobb, över detta community som vi samskapar. Jag vet inte hur länge det kommer vara på denna plattform (det kommer nya saker hela tiden), men jag är tacksam för varje dag, hoppas att Ni verkligen känner i era hjärtan hur betydelsefulla Ni är för mig och för den positiva vibe som vi sänder ut med våran kärlek. Det är ett samskapande. Jag är så glad att kunna berätta att vi slagit rekord i besökare nu över julveckorna. Woop woop! 

TACK!

Ja, vilket år det har vart! Jag ska summera det när jag får lite mer perspektiv.

Gott Nytt år mina finaste vänner, supporters & ljusspridare.

Må 2019 bli fantastiskt, allt vi kan drömma om och mer därtill på våran väg in i framtiden.

Kärlek föder kärlek.

Alltid Kärlek kompisar!