Jordnötsbitar & Ostbollar
Bekvämimpa  Fika  Inspiration  Julbaka  Julgodis  Julmat  Långpanna  Recept 

Jordnötsbitar & Ostbollar

Ikväll fick jag hoppa in och vikariera eftersom middagsvärden fick förhinder i sista minuten.

Det blev inte som en vanlig fredag, men hoppas att ni trivdes med oss ändå. Alltid intressant att testa nya former, vi har ny personal både här och där, tex Hanna som är ny bildproducent och det blir ju extra spännande för dem när man behöver göra om upplägget av ett program i sista minuten. Det har hänt förr att jag har hoppat in, men aldrig på en fredag. Tyckte ändå det var en mysig blandning med mat, film och det.

Här kommer kvällens recept!

Ostbollar på 3 sorters ost med knaprigt strössel hittar du här.

Och Jordnötsbitarna med choklad (den här kakan heter egentligen som en godisbit som jag inte kan säga namnet på pga public service-regler, men nu har iallafall webben kallat dem Snickersbitar och det är det det är. Det finns många andra goda godisbitar också, kanske blir recept på dem framöver).

Berätta gärna vad ni tyckte om programmet nedan och hoppas du har en fin fredagskväll!