God jul älskade vänner
Uteliv  Vår vackra natur 

God jul älskade vänner

Varmaste julhälsningar från mig och min familj till er alla. Vi läser alla kommentarer här på bloggen och det känns som att ni är en del av våran extrafamilj. I Norrbotten är det just nu -17 grader och underbart vitt på marken.

Solen kom faktiskt upp en sväng idag, vi har vart i skogen med hunden ett par timmar och det var rejält kyligt, så när vi kom hem hade jag ett frostlager i håret och tom Emma tyckte det var kallt 😀

Hon hade snö och frost på nosen och lyfte tassarna som hon gör när det är riktigt, riktigt kallt.

Imorgon ska vi laga höstens enda tjäder som julmiddag. Det är det finaste jag kan tänka mig. Men det blir såklart lite annan julmat också. Traditioner är fint, så uppdaterar jag lite. Nu hoppas jag att vi alla får må bra och julfrid. Igårkväll var jag hemma hos min vän Vickan på glögg, vi lärde känna varann när vi var 16 och 17 år. Idag är hennes barn i den åldern. Det är så roligt, för dom är lika mysiga som henne.

Snart är det nytt år och oj vad jag önskar att det blir ett riktigt bra 2019. Låt oss sända goda tankar för det. Perfekt hälsa, glädje, skratt och villkorslös kärlek. För att världen behöver det.

Bara kärlek & God Jul!