Glad första advent!
Elliotbakar  Fika  Inspiration  Julbaka 

Glad första advent!

Hej Kompisar!

Alltså vad tiden går fort, det var ju sommar nyss! Hips vips så har det gått ett halvår. Imorgon är det första advent. Har ni några planer för detta? Jag vill verkligen varmt rekommendera Elliot´s Saffranskaka, som första adventsmys. Jag tänkte på lucia när jag fick smaka den. Och det känns som det är dags att börja längta dit! Förresten så kommer det ett program, mitt sista för 2018, kvällen innan lucia. Daniella dryckesproffset från Stockholm kommer också, hon är SÅ duktig, ska bli roligt att jobba tillsammans igen och spännande att se vad hon tipsar om!

Men vet ni? Det var ju så fint ute sol och allt här i veckan.

Men nu har snön regnat och smält bort, det stormar och är kolsvart ute. Vägarna är ishala, höll på att halka av igår när vi var och jobbade i skogen. Det var ishalt även på grusvägarna, som dessutom sluttade på nå sätt, det var som att åka karusell i spåren. Och helt plötsligt lera, rejält slirigt. Så från att hålla på att glida av vägen, till att slira och köra fast. Jag blev faktiskt lite påverkad av upplevelsen och drog slutsatsen att jag behöver verkligen en fyrhjulsdriven bil. Alltid lär man sig nåt! Och om min kollega som pratat om detta och min säkerhet på vägarna under vinterhalvåret mm läser detta så Tack Andreas. Det är helt rätt och jag ordnar det nu. På rikt. Eller ja, första dagen efter första advent.