Alla helgona, chili & päronpaj
Inspiration  Recept  Tips 

Alla helgona, chili & päronpaj

Tack alla ni som var med oss i onsdags, det blev ett annorlunda program!

Nu väntar alla helgona, för mig betyder det tid i naturen och tända ljus för dom man saknar som har gått vidare. Stanna upp ett tag och vara extra tacksam för livet.

Jag tänkte baka den här päronpajen med knäckigt kolatäcke som Pekka och jag delar på här ovan.

Och koka en vegetarisk black bean chili med mörk choklad.

Visst blir det en bra alla helgonamiddag? Allt går att förbereda, så kan jag vara ute så mycket som möjligt på dagarna. Jag håller på med ett projekt just nu, eller ja, flera, men det var att byta bil jag tänkte på nu.

Visst är det trixigt? Hur brukar ni tänka? Jag behöver ju en kombi eftersom jag lastar så mycket i mitt jobb, så det är grunden. Sedan behöver man ta sig fram bra i vinterväglag och helst även på skogsvägar. Utan att kosta skjortan. Den ekvationen alltså. Det är i sanning ett projekt att välja så bra som möjligt. Hittills så har jag haft bilar ganska länge, och jag har fattat att det är kanske inte smartaste strategin. Dela gärna om ni har några tips hur ni har tänkt ang detta med bilar.

Önskar er alla en skön allahelgonahelg.

Bara kärlek!

Er vän Susanne