Födelsedagsvecka
Vår vackra natur 

Födelsedagsvecka

Hallå TACK för alla gratulationer både här & där!

WOW! Ni alltså!!! Det blev flerdagars firande och allt.

Självaste dagen började med musik, vaknade tiiiidigt till sång Happy birthday från min storasyster och hennes man i USA, tidsskillnaden gör att dom ibland stannar uppe och väntar på att lillasyster ska vakna 😀

Födelsedagsmys med mamma, lilla Emma och resten av familjen. Sedan blev det att fara ut i skogen och efter det iväg på firande med en god vän. Vi hade planerat en dag för att vårda våra kroppar & själar. Just nu är jag intresserad av att utforska detta med att ta hand om sig själv, olika aspekter och möjligheter med det. Jag kunde ha mina fodrade längdåkningstights på mig hela dagen. När vi var klara for vi på middag & tårta, rufsiga bortom vad vi brukar vara, men lyckliga för vår vänskap, livet osv och det kändes verkligen att vi hade investerat dagen i oss själva. På nå sätt att hamna vi i ett par rediga skrattanfall och strålade på trots att vi var både lite mörbultade och rödmosiga (ni vet, jobba mycket och sedan tvärstanna av och gå på massage). Jag tänkte att ja, sminket har runnit all världens väg, håret är vilt åt ALLA håll (när jag tog av mig mössan), min outfit är definitivt inte något man ”borde” bära utanför skogen och det är precis så som det ska vara. Jag blir mer och mer så glad i det naturliga, vilda, ärliga. Vad det än är. Älskar när människor är sig själva. Det perfekta är för mig när du inte försöker att vara perfekt. När du bara är.

Mest av allt är jag tacksam för att jag fått vara med ett år till här på jorden och att få vara välsignad med en så fin ENORM familj, alltså mina närmaste såklart, men så alla vi här på bloggen, tevekompisar osv. Ni känns verkligen som så goda vänner, hela bloggfamiljen!

Hur gillar ni att fira era födelsedagar? Berätta gärna här som inspiration!