Vinn en middag med oss
Meny Norrlandsresan  Radio  Tips 

Vinn en middag med oss

Kära Vänner!

Nu kommer en unik möjlighet här. DU har möjlighet att vinna en härlig middag tillsammans med mig och min kollega Gerhard Stenlund från Meny Norrlandsresan. Och samtidigt göra en insats för Världens barn. Här kan du se en film som vi, eller ja, Helena Andersson på Sveriges Radio har gjort 😀

Som vi vill komma ut och hälsa på dig!

Denna gång är det P4 Västerbotten som är värd, så denna middagen äger rum i Västerbotten. Vinner du så är det en unik middag för 0-6 personer (du kanske vill ha oss helt för dig själv, en unik matlagningskurs, vem vet? du väljer). Och lyssna här, Gerhard har lovat I RADIO att han ska trolla. Jag kunde int låta bli att skoja lite med honom om detta, förlåt Gerhard (och damen som tyckte att jag var arrogant), han kan faktiskt trolla på riktigt. Och man kan nog kalla mig många saker, men arrogant är inte en av dom. Det lovar jag. Jag har dock humor som en kock och vi kan munhuggas rejält ibland i köken.

Ni som känner mig vet att det här med Världens Barn är viktigt för mig och att vi har jobbat med det flera år i Go’kväll. I år kommer det bli ett liknande upplägg som det ni kanske såg i teve, fast i radion då. Men visst förstår ni vilken helkväll!

Såhär gör du:

Sms:a p4vbtn (mellanslag) middag till nummer 72 999 så har du chansen att få en middag serverad av mästerkocken Susanne Jonsson. Ett sms kostar 50 kronor varav 46,50 går oavkortat till Världens barn (resterande 3,50 i trafikavgift).

Så snälla, snälla, smsa in och var med. 1000-Tack i förväg!