mina 3 bästa skördesoppor
Recept  Skördetid  Snabblagat  Söndagsprepp  Soppa  Tips  TV  Vardagslyx  Vardagsmat  Vegetariskt 

mina 3 bästa skördesoppor

Hej!

Här kommer recepten till kvällens program, hoppas ni gillar dom!

Först ut är soppan med inspo av dillchips. Dillchipssoppa Mums!

Sedan guldsoppan på gulbetor som flörtar med Thailand.

Och sist, men int minst: Krämiga, underbara Korvsoppan.

Ser mer ut som en gryta på bilden. Det är för att jag lagade den i en stekpanna så det skulle gå att filma (vi hade ingen kamerakran med ut till marknaden så det var svårt filma uppifrån ner i grytan).

Det Fyllda lantbrödet gick åt fort i provsmakningen efteråt. Här en actionbild.

Idag är det Peter Lindgren på SVT som har fotat, han filmade även programmet tillsammans med Kenneth Stålnacke. Älskar när man känner skördetid och livet i bilderna. Jag vaknade 3 gånger natten innan, det brukar jag aldrig göra, så jag hade sovit lite halvdåligt, men tänk att det går ändå.

Tack för en toppendag, underbara människor & skördemarknad och TACK för att du var med oss i rutan. Programmet finns alltid på Play också, om man råka missa.

Puss!