hemma hos underbara clara
Meny  Meny Norrlandsresan  Radio  Recept  Resor 

hemma hos underbara clara

På torsdag är det dags att träffa denna stjärna och hennes make Jacob. Det vankas skördefest.

Som jag längtar!

Bilden är från vår resa till Teneriffa, minns ni den?

Programmet hette 2 på resa och det är fortfarande en av de roligaste resorna/jobben jag gjort. Jag var Claras gäst och fick välja en helt EGEN aktivitet. Gissa vad det blev?

Japp! Paddla SUP. Första gången för mig.

Med en kille som ser ut som Dag Finn.

Vi hade SÅ roligt!!!

Jag blev SUP-frälst. Innan hade jag enbart vågsurfat, något som kan vara lite halvbökigt i Sverige.

Träffade sköningar uppe i bergen. Lagade Mojo med dom. Detta blev helt spontant pga vi fick ändra om i inspelningsschemat efter en grej råka hända med ett pass. I bergen pratar man int lika mycket engelska som vid stranden. Detta passar perfekt, så man fick träna sig.

Och på matmarknad. Pratade vid det laget spanska hejvilt! I efterhand kom jag på att jag hade sagt lite fel ord, men alla såg glada ut och inspelningen i en industri-marknadshall gick otroligt smidigt.

Int utan att man längtar till nästa resa Clara! 

På Arlanda (bilden ovan) blev vi stoppade av jättetrevliga människor, många blir star struck av Clara. Hon är fantastisk, så jag förstår att det är stort att träffa henne. Det kanske roligaste med självaste flygresan är dels att vi hade med espressobryggare och nymalet kaffe på planet, så vi kunde koka eget till oss och teamet Theresa och Andreas. Det blev så gott, så vi glömde helt att det tar drygt 5 timmar till Teneriffa. Sedan så blev det så att vi nästan råkade missa planet pga alla (det är sant) trevliga människor som ville pratas vid. Final call i högtalarna. CLARA LIDSTRÖM OCH SUSANNE JONSSON, GÅ TILL GATE … FINAL CALL… FINAL CALL LIDSTRÖM, JONSSON osv. Ni skulle ha sett språngmarschen. Ja, det var ju enheldel som gjorde det, hehe, fullsmockad flygplats i rusningstid… Även min chef på TV, som vi fick kuta förbi i full kareta. Man glömmer nästan att vi blev av med massa saker i bilinbrottet, att jag och producenten fick  spendera en natt på polisstationen i Playa Americas. Bland ett pärlband av rånade turister, överförfriskade turister och stränga poliskonstaplar. Allt detta är iofs småpotatis i jämförelse med dagarna vi for runt med bussen på vindlande bergsvägar och lärde känna varann djupare, till hejdlös car pool karaoke med en helvild spellista från Lasse Holm (han hade vart gäst hos oss i Go’kväll och vi blev förtjusta i hans passionerade driv), till Sällskapsresan till Monica Z. Clara har en väldigt vacker sångröst, hoppas du väljer att dela den med oss i framtiden. Gröna små äpplen, hjärtat! Åh vad det vore roligt att få se programmet igen!

Men på torsdag möts vi igen, 10.03, nu i radio P1.

SÅ mycket kärlek!