annika norlin i meny vid umeälven
Meny Norrlandsresan  Radio  Tips 

annika norlin i meny vid umeälven

I morgondagens Meny Norrlandsresan har det äntligen blivit dags att sammanstråla med Annika Norlin vid Umeälven. Annika är artist och låtskrivare, härstammar från Östersund och bor nuförtiden i Umeå.

Jag är SÅ glad för detta möte! Vi ska laga något riktigt gott, en av mina specialare och det är samma som med dom flesta recepten, vi får laga dem på spisen istället. Just nu.

Programmet spelades ju in innan detta med bränderna, så allt vi pratar om eldning får vi helt enkelt spara tills läget i naturen har normaliserats. Eller iaf det har regnat så eldningsförbudet upphör. Det är väldigt upprörande det här med hur det brinner och jag tror vi alla börjar vara drabbade nu, på ett eller annat sätt. Vi är ett litet land och alla känner vi någon. Jag brukade spendera härliga sommarveckor med Flying, en vit underbar ponny jag växte upp med, i Stocksbo utanför Färila, där han gick på grönbete. Vi red i dessa underbara trolska skogar, helt magiskt för människor och djur. Mjuk mossa för hans ben, skugga av de stora träden. Barbacka, på en grönbetesfylld ponnymage. Glatt galopperandes på sandstigarna. Men det var då och nu är nu. Allt kan förändras i livet och ibland går det snabbt. Hoppas, hoppas att de får kontroll på bränderna NU. Tankar till er som är drabbade. Må det regna ordentligt så fort som möjligt.