äppelyoghurt sommartips
Fika  Frukost  Inspiration  Mellis  Vardagsmat  Vegetariskt 

äppelyoghurt sommartips

Idag vill jag tipsa om en toppenbra sommarlunch. Egen, smaksatt yoghurt.

Jag tycker att de smaksatta, färdiga yoghurtarna oftast är för söta, så instället köper jag naturell och smaksätter när jag vill. Behövs det mer sötma kan jag ta i lite honung. Idag har jag gjort en favvo. Det är rivet äpple som jag blandat ner i yoghurten. Har ni testat det? Just idag blev det ett grönt, det blev syrligt och fräscht, men oftast är det röda jag använder. Det blir verkligen gott med de små äppelbitarna och lite mer mättande.

Toppade med den här granolan och sitter i detta nu och njuter på balkongen.

Vi har en strålande sommardag i Umeå och jag varvar tvätt och liv. Samtidigt tänker jag på er mycket. Hoppas att ni har det bra, njuter av sommaren. Vad roligt det vore att få träffa er alla.

Imorse sprang jag på en gammal vän från längesedan som var på besök i en trädgård i området där jag bor. När vi var barn lekte vi mycket, gick samma klass i 9 år. Tacksamheten ändå att såna saker händer tips vips. Och vet ni en grej. Vi hade nog aldrig märkt av varann om int en dam stannat mig för att tacka underbart vänligt och generöst för teve-programmen. Så tänk vad en sådan handling kan få stora, glada och oväntade konsekvenser 🙂

Stor sommarkram från mig till er!