Stora nyheter!
Meny  Radio  Uteliv  Vår vackra natur 

Stora nyheter!

Finaste Vänner,

Nu ska jag äntligen få berätta hemlisen jag inte har kunnat prata om. Ni vet, det finns avtal osv när man är på olika jobb. MEN, idag får jag äntligen presentera ett nytt hedersuppdrag. Jag är SÅ glad & tacksam att ha fått förtroendet av Sveriges Radio P1 att gästspela över sommaren.

Lyssna: Jag & Hjördis kommer resa runt på äventyr i Norra Sverige (så långt vi hinner iaf i 8 ostressiga, sköna sommarprogram på 30 minuter) och träffa spännande gäster som Stig Strand och Annika Norlin. Vi kommer att laga mat och koka kaffe tillsammans utomhus. Från kust till fjäll. Med på resan är även mina kollegor programledare Gerhard Stenlund och våran grymma tekniker, Eskil (& ibland BOA), som är hjältarna i allt pga dom måste släpa runt ett elverk pga ingen ström i vildmarken. Bara en sån sak.

Programmet heter Meny Norrlandsresan och sänds torsdagar 10.03 i P1. 

Premiär veckan efter midsommar.

Hoppas att ni vill följa med mig, Hjördis & Gänget på en äventyrsresa i våra ”kvarter”. Det känns som att HURRA! äntligen får jag ta med er alla ut på tur.

Pepp på det!

Ps. Jag är SÅ löjligt glad över detta, se bild ovan 😀