Lövsprickning & picknick
Uteliv  Vår vackra natur 

Lövsprickning & picknick

Alltså vilket väder vi har! Hur har ni det hemma hos er?

Jag har passat på att vara ute mycket i helgen och gjorde ett fyllt, grekiskt bröd som jag gärna vill tipsa om. Jag skar bort locket, gröpte ur, fyllde med lager av en sallad som bestod av hackad grillad paprika, hackade oliver och en gnutta olivolja. De andra lagren var stekt ägg och rostbiff. Jag vet, ingen vanlig kombo. Men det funkade. På med brödinkråmet och locket. Sedan är det bara att packa ner i väskan.

Har också börjat putsa på Hjördis. Hon hade råkat få rost på hjulsidorna. Men, hon är ju bara 47 år, så det går ju inte an. Så jag har lyckats putsat bort det mesta. Alltså det här att ge sig in i bilfixarbranschen som vuxen och nybörjare är intressant. Jag får använda alla kontakter jag har, men för varje grej jag klarar själv blir jag lite stolt =)

Får en hel del kommentarer när jag letar grejor på de stora varuhusen med mekarsaker. Har jag gått rätt osv. Det här är verkligen inget jag behärskar, men jag tänker att jag testar om jag kan lära mig. Med det sagt är min mekaniker guld värd och jag skulle ha svårt att klara dom svårare sakerna utan honom.

Allra finaste hälsningar från Hjördis & mig!