grattis på Mors dag
Inspiration  Recept  Tips 

grattis på Mors dag

Hurra för våra mödrar!

Må ni få en underbar mors dag imorgon. Tycker det är fint med mors dag, men att alla dessa dagar har blivit kidnappade av kapitalismen, och det älskar jag inte. Jag vill fira året runt. Stort som smått. Men kanske vill man ändå baka en tårta och fira imorgon och då vill jag föreslå denna lätta Chokladpavlova med färska jordgubbar. Mums!

Här kommer en till bild med extra kärlek till min egen fina mamma Ulla på hennes jämna födelsedag alldeles nyss. Emma är aldrig långt borta. Tack för allt mamma. Love you!

Ps. mamma läser allt här, men kommenterar inte, men hon är nästan lika mycket vän med er alla som jag är. Vi tycker båda att ni är världens finaste kompisar, det är sådant vi värdesätter mycket högt i vår familj. Ds.