Påskpuss på er!
PÅSK  Uteliv  Vår vackra natur 

Påskpuss på er!

Hallå Kompisar! TACK för alla fina påskhälsningar! Åh vad det värmer. Och vi hade rekord förra veckan på bloggen och hemsidan. Wihooo!!! TACK för att ni hjälpte till med det.

Jag var i byn och skulle hämta ägg häromdagen och hamnade i gethagen hos Emma och Mattias. De letade en killing som hade förlorat sin mamma och jag fick hjälpa att hålla i en under tiden. 4 dagar gammal, lilla gubben! SÅ roligt, han buffade på mig i ansiktet för han var hungrig. Men visst ser det ut lite som en liten påskpuss?

Dom växer så snabbt, så de behöver mycket mjölk. Getmammorna har bråda dagar. Alltså hagen just nu är full av hoppande, busiga små nyfödda killingar, önskar jag kunde visa er. Föreställ er ett riktigt getdagis fullt med glada, bekymmerslösa pälsklädda busungar som lever i nuet. Gör det, jag tror det behövs. Så sorgligt att Barbro Lill-Babs har gått vidare till nästa dimension. Tala om krutkvinna. Och en stor påminnelse att leva de dagar vi får, så bra och roligt vi kan.

Påskpuss så länge!