Dagar vid havet
Uteliv  Vår vackra natur 

Dagar vid havet

Redan fredag! Oj vad snabbt den här veckan har gått!

Hur har ni det vänner? Här ligger det bra till, jag jobbar på med sommarens små filmer som kommer pytsas ut under sändningsuppehållet i sommar. Japp! Dagens nyhet!

Det ska bli jätteroligt!

Och idag var jag och min kollega Andreas ute vid havet och jobbade för en tidning.

På morgonen när jag vaknade så var det mulet, men kolla bilden ovan, det klarnade upp! Vi fick en helt fantastisk fotodag ute vid havet. Vädret skiljer sig verkligen åt bara på de här 2 milen. Unnade oss en micropaus mitt i allt, det var så oerhört fint idag, extra spegelblankt, varma vindar, fåglarna kvittrade och himlen skiftade i blå nyanser så jag fick nästan svindel av vackert.

Det var superljust så vi kisade hela tiden vi var där i snön 🙂 Fnissar för mig själv, jag hade inte planerat att bli fotad idag, men jag har lyckats ta på mig favvofärgerna ändå. Är SÅ förtjust i senaps- & lejongult & den där blåa nyansen på mammas jacka (du ska få tillbaka den snart, tänkte jag, hehe…. Måste verkligen skaffa en egen!).

Maten får jag inte visa innan den är publicerad, men sen så kommer det även här.

Nu önskar jag för er alla en skön helg, kanske en kopp varm choklad i solen eller ute iallafall?

Kräm så länge!

Foto idag: Andreas Nilsson och jag (med mobilen)