Vinterhelg & Vantar
Uteliv  Vår vackra natur 

Vinterhelg & Vantar

Vårvintern är här, så välkommen den är. Soliga dagar, ännu lite kyligt, men skönt i solen. Packa en termos och gå ut.

När jag ser den här bilden tänker jag på mina senaste 2 par vantar, tänk att de var så fina så de försvann! Båda paren. Först de jag fick julklapp från min kompis Sofia (dom vet jag ungefär vars dom är iofs) och därefter de från vår kompis här, Barbro. Barbros försvann när jag var på ett ställe i Stockholm och hade lämnat ifrån mig ytterkläderna. Men, det är bara att fokusera tankarna på nåt annat. Fast jag blev ledsen att nån tog just dom vantarna som påminner om allt fint här. Nåväl, det ingår såna saker också. De var fina så länge det varade och jag var tacksam varje gång jag såg på dom. Tänkte dock på namnlapparna en hade på kläderna på dagis när det begav sig, det vore nåt!

Nu ska jag iallafall ut i naturen, det är mitt bästa ställe att tanka inspiration och energi. Hur gör förresten du för att fylla på förråden av energi? Berätta gärna för mig nedan.

Önskar er alla en härlig helg!