Honungsbakad lax & Paj
Baka i långpanna  Bjudmat  Desserter  Fika  Inspiration  Mat att förbereda  Mat för många  PÅSK  Recept  Sallad 

Honungsbakad lax & Paj

Sådärja. Påskmaten fixad. Och uppäten 🙂 Senaps- & honungsbakad lax samt en paj med vårkänslor.

Ett redigt hostanfall blev det också, så har en klarat av det också i teve. Sådär kan det bli när man inte klipper i program, det blir mer levande. Och, när man får nå i halsen, hostigt. Men vi släpper det och ägnar oss år det intressanta.

Här hittar du receptet på min Påskiga primörpaj med sparris, fröer, fetaost & lingondressing. Som jag gillar den. Antingen river du smöret som jag tipsade om (ger mer frasig pajdeg) eller mixa allt i matberedare. Jag hade lite grovt dinkel i mina pajer, gillar den lite grövre texturen och smaken.

Matfoto idag: Moa Frygell, SVT

Laxen bakade jag med ett täcke av grovkornig senap och honung. Här hittar du det receptet.

Ja, allt gick åt och gästerna vart nöjda. Och jag slutade hosta, till slut.

Hoppas att ni trivdes med oss ikväll!