Inspiration  Uteliv  Vår vackra natur 

i ett hus vid skogens slut

Liten tomte tittar ut!

I helgen var jag ute på vift i de Västerbottniska skogarna. Eller ja, det är jag ju hela tiden, så mycket jag kan. Trivs så bra i naturen. Jag har ju länge spanat efter en liten markplätt att ha Hjördis på, vid en sjö eller havet.

Men det har vart supersvårt att hitta. Eller ja, det finns tomter, men de är superdyra eller ligger långt från stan. Samtidigt finns det massa plats och mer eller mindre övergivna gårdar/stugor. Men jag tänker att skam den som ger sig. Timing är allt, eller hur? En vacker dag kanske vi möts med rätt person som skulle gilla att ha oss som granne 🙂 Sånahär drömmar är också något som höjer min energi, drar igång kreativitet och också lite lyx att njuta några minuters dagdrömmeri. I sanning är det såhär att får jag & mina nära leva friska & pigga så är jag väldigt, väldigt tacksam och allt annat är bonus.

Men jag är lite nyfiken. Vad drömmer ni om? Hur har ni gjort för att uppfylla era drömmar? Har ni några tips?