meal prep
Fräscha sallader  Husmanskost  Inspiration  Mat att förbereda  Matlådor  Sallad  Snabblagat 

meal prep

Just nu är det här med meal preps ett hett ämne. Att förbereda så man har mat färdigt hemma, kan ta med på jobbet enkelt osv.

Det förenklar verkligen livet. Ni kanske minns att jag har pratat om det här ett par gånger de senaste åren. Förbered, tänk som en kock osv. Glaslådorna som sålde slut, ohoj bara, men bra att byta ut plasten i köket. Det är min åsikt iallafall.

Ta ett par timmar och jobba med matberedaren, laga upp mat så det finns inför veckan. Kanske hacka upp grönsakerna du ska använda imorgon eller bara så enkelt som att skölja grönsakerna. Allt sånt är guld värt hos mig, speciellt på stressiga dagar. Det är också mitt arbetssätt när jag jobbar på restaurang. Grytor, gratänger, biffar, sallader, soppa, paj finns så mycket bra att välja på som går bra att förbereda. För att inte tala om pengarna man kan spara.

Men jag är lite nyfiken. Brukar du förbereda maten i förväg? Är det något ni är intresserade av? Berätta gärna nedan för mig.