Helgen i bilder
Uteliv  Vår vackra natur 

Helgen i bilder

Vilken kyla som dragit in. Nu känns det nästan som i Gällivare. Klarblå himmel och bitande i kinderna. Magiska solnedgångar.

Bara att klä på sig ordentligt. Är ute så mycket jag hinner, alltså i naturen. Såg ni programmet i lördags? Annars finns det alltid här på Play. 

Och recepten på det indiska hittar du här.  

Det är ett mycket speciellt recept för mig, eftersom jag lärde mig det på plats i Indien.

Förutom TV:n i lördags fick jag jobba med den här stjärnan i helgen. Hoppla bara!

I veckan jobbar jag med nya projekt och recept, berätta gärna för mig här nedan vad ni längtar efter att läsa, höra & se från mig. På TV, i studion eller i naturen, resor, vilken sorts mat, radio/pod/sociala medier, tema osv. Jag uppskattar er inspiration och input så mycket ska ni veta.

Ps. Snart är det Mars, visst är det vår då? Vårvinter iallafall…