Mina 4 godaste Lasagne (r)
Bjudmat  Inspiration  Mat att förbereda  Mat för många  Matlådor  Okategoriserade  Recept  TV  Vegetariskt 

Mina 4 godaste Lasagne (r)

Gästernas blickar när de kommer in genom dörren och känner doft av lasagne säger mer än tusentals ord. Det ÄR nåt speciellt. Och att montera en lasagne gör mig glad ända in i själen. Det har alltid vart så. När man har förberett alla komponenter, få lägga ihop dem i en form och låta dem skapa magi tillsammans. Vad heter det förresten i plural? En lasagne, flera lasagne? lasagner? Nåväl, ni vet vad jag menar. Här har jag samlat några av mina favoriter.

Omöjligt att rangordna, pga de är lika bra allihopa, men vid olika tillfällen. Det är bara att läsa, känna in, välja och njuta!

Susannes 4 Favoritlasagner

  1. Susannes Lasagne, som den serveras hemma hos mig. När det inte är vegetarisk dag.  Ett riktigt favoritrecept! Lärde tydligen en av mina gamla vänner att laga det för många år sedan, berättade han när vi sprang på varann. Han hävdar att det har räddat hans liv många gånger. Det var nog att ta i från tårna, men mycket roligt att höra!
  2. Drömgod Vegetarisk Lasagne Dessutom är den enkel, bara win!
  3. Höstig lasagne med Kantareller & Spenat.

  1. Rostad Blomkålslasagne. Som sagt, testa den.

Hoppas ni är med oss i rutan strax!