Bjudmat  Inspiration  Mat att förbereda  Mat för många  Nyårsmat  Recept  Tips 

Nyår utan stress

Kära Kompisar,

Nu ska jag berätta en rolig sak. I mellandagarna kommer det bli en guide här på bloggen med tips inför nyår. Det kommer bli inköpslista, praktiska tips på vad som går bra att förbereda i god tid innan och recept. Recepten kommer 26-27:e så man hinner handla i god tid.

Men, det bästa är att det här paketet även kommer sändas i radio. Vilket betyder att jag kommer att kunna ta emot frågor för att hjälpa till med nyårsmaten.

Jag gästkockar i 3 program som sänds i Sveriges radio P4, Västerbotten i mellandagarna. Toppen att det går att höra över hela landet, visst är det roligt? Kanske någon av er har en fråga? Hoppas! Pga skulle ÄLSKA att äntligen få prata med er! Och hjälpa till, såklart.

Kolla in tider osv på P4 Västerbottens hemsida, såsmåningom, det tar nog ett litet tag till innan det är uppe. Programmet jag gästar heter Eftermiddag i P4 Västerbotten. Första programmet med nyårstema sänds den 27:e. Håll utkik!

Det är första gången jag gör så pass omfattande radiomatlagning live, så det ÄR lite (läs mycket) pirrigt, precis som det ska vara. Men jag har en toppenkollega som styr skutan, så det känns finfint. Och framförallt superkul. När vi har fixat färdigt nyårsmaten, den 29:e, så blickar vi framåt mot det nya året. Vilka trender tror jag kommer vara hetast under 2018 och praktiska tips för januarimaten. Susannes skafferi, fast i ljudform, blandat med skön musik och annat aktuellt  innehåll.

Hoppas, hoppas av hela mitt hjärta att Ni är med oss 27-29:e i etern. Pepp på det!

Foto: Andreas Nilsson

Ps 1. Gillar ni Sveriges radio lika mycket som jag? Vad lyssnar ni på? Tips?

Ps 2. Bild enligt Barbros önskan. Hoppas det blev rätt nu. Kram på er!