Okategoriserade 

Kvällssol

Testar ny look igen, det behöver vara rätt bild överst, men har inte riktigt hittat rätt. Det här är iallafall solen som går ner över vidderna. En utsikt jag aldrig tröttnar på. Hoppas ni alla har en fin avrundning av veckan.

 

 • Barbro

  Sänder styrkekramar till dej Margot och hoppas att ordnar sej för dej.
  En extra kram till dej men också alla andra vänner här också.
  Ha en bra helg allihop.0

  • Susanne Jonsson

   Tack Barbro och allt detsamma till dig! Pepp & kärlek!

 • Margot

  Jag förstår att du inte tröttnar på detta vackra scenariot det är helt underbart fjärran från trafik och buller och dessa vita vidder som ett julkort. Här regnar det som bara den och blåser och 3 grader varmt men Borås är känt för att vara regnrik. Ser fram mot att vila i helgen för här är det väldigt turbulent och oroligt. Ha en bra helg så ses vi via etern kram från Margot

  • Susanne Jonsson

   Vi ses imorgon i rutan Margot. Håller tummarna nu och önskar dig en fin helg. Extra Kram från Susanne