Jul från Gammlia
Okategoriserade 

Jul från Gammlia

Åh vad roligt! När jag skrev in Gammlia ville datorn ändra till Gambia, men det är inte där vi julpysslar och förbereder julbordet i år. Vi är på Gammlia, ett friluftsmuseum i Umeå. I ett hus från 1700-talet. En härlig, vit jul i Wallmarksgården.

På lördag sänds första programmet. Jag har saffranstema inför lucia. Daniel ska visa julfina dekorationer, Kristian Luuk hälsar på.

Lördagen efter blir det grönt och skönt och den här julspecialen i 3 delar avslutas med uppesittarkvällen den 23:e.

Känns SÅ rätt att göra detta i den här miljön. Det är en plats som är mycket speciell för mig, jag är ofta där. Det känns lite som att vi kommer ännu mera nära ”hemma hos” här. Iallafall närmare mig personligen. Jag älskar att göra TV utomhus och på udda ställen. Ibland medför det utmaningar, men det är alltid spännande och jag tänker att det är roligt att få lite variation och att alla får se mer av norra Sverige. Vad tycker ni?