Gott Nytt År!
Inspiration  Resor  Susanne på resa  TV  Uteliv  Vår vackra natur 

Gott Nytt År!

Kära Vänner,

Tack för i år. Från hela mitt hjärta.

Det här att bloggen hände i mitt liv har verkligen förändrat saker. En kanal rakt ut. Färre böcker. Nåväl, jag har fortsatt skriva ”på sidan om”  så endera dagen är det dags igen. Men vilket år!

Vad minns ni bäst från 2017? Vad lämnar ni där? Vad tar ni med er?

Jag tar med mig upplevelser. En roadtrip till Norge med Hjördis och min barndomsvän Sofie.

Foto: Sofie Lantto

Frukost i det fria.

Vilken resa! Och jag for till USA i maj för att hälsa på Amerikanska delen av familjen i Florida.

Det är långt dit.

Hösten började på matfestival!

Sedan tog inomhussäsongen vid och vi fick träffa massa härliga gäster i Go’kvällstudion.

Vi drog till Gammlia för att fira jul!

Och sedan var det den här resan. Eller 2 resor. Till Finland. Med min fantastiska mamma Ulla!

Hämta lilla Emma!

Hon är världens mysigaste kompis.

Hann fara till Spanien.

Där fick jag inspo, gjorde vegruari och souptober här på bloggen.

Och fick pris!

Vi gjorde en miniserie om vegetarisk utemat! Mitt i vintern.

Och en miniserie om söta saker till jul.

Sedan blev det en nyårsspecial i Sveriges radio P4 Västerbotten.

Och Pekka slutade.

Bloggen byggdes om. Ja, allt förändras, helt naturligt. Det är meningen att vi ska utvecklas på vår livsresa. Året avrundades med #metoo och världen är förändrad för alltid. Tack och lov. Förresten har förändring vart ett stort ord det här året för mig. Min balans hittar jag här, ute i naturen.

Framtiden är ett oskrivet kort, det förändras snabbt är det enda man vet säkert. Vad kommer vara intressant att läsa? Kommer recept vara intressanta? Vi har haft ett par års fin trafik här, när kommenterandet gått ner på bloggar generellt så har vår dialog fortsatt. Och det är er förtjänst. För utan er, ingen blogg. För mig är ni det finaste och jag är så tacksam att vi har hittat varann. Personligen tror jag på kraften i oss tillsammans. Bara kärlek.

Tack för att just DU är med mig här. För att du läser, kommenterar, tipsar, sprider kärlek, tittar och lyssnar på mig. Oss. 

Gott nytt år nu kompisar. Och

Välkommen 2018!