Okategoriserade 

Glad advent❤️

Från de snötäckta norrbottensvidderna. Solen kom upp ett par timmar. Magiskt. Det är varmt ute, ändå biter det lite i kinderna. Har vart ute flera timmar i skogen och på isen med lilla Emma. Hon har kommit på att man kan jaga sin egen svans, det är så gulligt att man svimmar.

Här kokas det renköttsoppa, eldas ljus och kollas skidor, såg ni Charlotte? Wow! Har ni också tänt första idag?

 • Barbro

  Vilken fin vinterbild.
  Har jobbat i helgen så ljuset tänder jag här ikväll.
  Som Margot skriver att vi inte ska stressa för mycket nu till jul det blir ju jul ändå.
  Har också bakat pepparkakor för det hör till första advent.
  Ha nu en bra kväll alla mina vänner här o kram på er.

  • Susanne Jonsson

   Så mysigt Barbro! Kram!

 • Ami

  Åh vilken vacker bild! Lilla Emma har blivit stora Emma – men lika söt ändå. Hur gammal är hon nu igen? Vår lilla Mynta blir snart 7 månader. Räcker med att gå ut 5 ggr/dag nu. Så skönt. Mycket intensivt med hundvalp men samtidigt mycket roligt. Ja svimmar du Susanne, det gör man mellan varven ihop med valpar o ibland t.o.m. dör man sötdöden 😍.
  Här skulle det varit Stockholm o 1-årskalas i helgen men magsjukan ställde till det för dom. Det blev i stället så passande så grannpojken behövde barnvakt idag. Efter att dom alla fikat hos oss la vi oss på sängarna o skulle vila… men det blev en dryg timmas sömn i stället. Så det kan bli.
  Har faktiskt inte tänt första ljuset än men i kväll ska det ske. Har inte heller adventspyntat i vardagsrummet än men det får bero till i morgon. Annat har varit viktigare. Har tagit in några pyttesmå adventsgranar o tallar o satt i gamla glasburkar. Älskar att ta in det naturen ger till jul o så ljus på det. Behövs inte så mycket mer länge.
  Tack för alla hälsningar vänner o ha nu en fin adventstid 🕯🌲🌟🤗

  • Susanne Jonsson

   Hej Ami! Emma är 5 månader 🙂 Så mysigt med Mynta!!! Håller med dig, naturen är bäst. Bara kärlek!

 • Liljan

  Hallå och Glad första Advent till alla och envar!! Joodå, ljuset tändes vid frukost idag och sedan var det bara ett par timmar kvar av det allra sista pyntet, sen vart det klart! Fönster putsade, gardiner strukna och uppsatta och hela huset dekorerat med det som ska upp..blir mindre för varje år-men ändå! Såå, nu börjar min julefrid med bak o mat o dylikt, gillar att ha allt färdigt till 1:a advent för att sen njuta och mysa… Inte ett snökorn här men vi har haft några minusnätter.
  Mest bara fuktigt här, blää. Ha en fin vecka alla, kramar till er..o lilla Emma ! Liljan

  • Susanne Jonsson

   Heej Liljan! Tack! Emma skickar en blöt hundpuss. Vad duktig du har varit med julfixandet. Snön kommer iallafall garanterat vara närvarande kommande lördagar i teven, det lovar jag 🙂

 • Margot

  Visst såg vi fantastiska Charlotte vilken tjej !!!!!

  • Susanne Jonsson

   Heja heja!

 • Margot

  Så vackert ni har det med snövidder och du ger oss detta i dina bilder tack ! Nu är väl lilla Emma inte så liten längre men leker gör de länge det är så roligt att se.
  Vi tände det första ljuset till frukost idag sedan satte jag på ugnen och bakade en sats skurna pepparkakor med mandel lussekatter bakade jag igår så det bjöds på till eftermiddagskaffe dottern var här och hämtade både katter och pepparkakor började mumsa med en gång.
  Nu går det fort till julen men den ska bli lugn här med mycket mindre mat än vanligt har vi kommit överens om även en del grönt. Ha det riktigt bra alla vänner och stressa inte nu allt blir väl ändå kramar i massor här från Borås.

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Vad roligt att du gillar! Hon är ganska liten ännu, hihi, men växer som hon ska. Vilken mysig dag, så roligt att få höra vad ni har för er. Mindre omfattning här också, det känns helt rätt.