Vinterljus
Okategoriserade 

Vinterljus

Kära Ni,

hur är läget med er? Har ni vinter nu där ni bor? Jag ser ju att det har vart tufft för flera, hoppas att det blir bättre fort. Sänder mina varma tankar.

Här är det vintervackert, halt & glatt! Längtar efter nån värmande mat ikväll, kanske blir det soppa. Vad lagar du när snön har kommit för att stanna?

 

 • Margot

  Tänkte bara tala om att idag vankas receptet på din rivna pumpasoppa men hade ingen röd curry pasta så det blev sambal olek istället det är ju lite styrka i den med samt kryddade med vänlig curry verkar bli Jättegott delade med mig till dottern och hennes sambo. Vanlig curry inte vänlig ha ha ha. ! !

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Perfekt!!! Vänlig, vanlig curry! Tack för att du berättar och vågar dela autostavningen, det får mig alltid att fnissa för mig själv hur det kan bli. Vad glada dom ska ha blivit att få färdiglagat!

 • Ingmari

  Ooohhh, vilket vackert foto! Här är det gråblask, regn och några grader över nollan. Så värmande soppa passar bra. Igår åt jag kött- och grönsakssoppa. Något som också värmer gott och främst i själen är den vackra, höga julgran som sattes upp i området idag. Önskar er alla en skön första adventssöndag och -helg! Med kramkräm i mängd!

  • Susanne Jonsson

   Hej Ingmari! Härligt med granen! Njut!

 • Margot

  Godmorgon här lyser vinter vädret med sin frånvaro lite snö kommer för att avlösas av regnskurar och gråväder kanske 1 grad kallt på morgonen sedan 4 grader varmt på kvällen.
  Nu får vi tända ljus och stjärnor som lyser upp det mörka och försöka tänka positivt så gott det går och tänka på varandra.
  En varm och god soppa är inte dumt i dessa tider vi fick ju så många förslag av dig under en tid men inte provat alla än.
  Ha en riktigt fin och varm 1:a Advent alla vänner och tack för vacker bild från norr. KRAM

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Tack för dina fina ord. Du ska veta att vi är många som läser kommentarerna här, som uppskattar det. Helt rätt, ljusa tankar och stjärnor. KRAM