Okategoriserade 

Uppesittarkväll

Hej Kompisar!

Nu ska jag berätta en rolig sak. Den 23:e december, dagen innan julafton, inleds uppesittarkvällen i SVT med ett special-Go’kväll från Gammlia i Umeå. Vi jobbar för fullt med allt gott vi vill förmedla i våra julspecialer i teve och på webben. Idag i full snöstorm!

Visst blir det mysigt? Missa int.

Kram

 

 • Liljan

  Hej alla, jag är också lite borta, fast hemma..:o).Sänder tankar till er alla
  och ser naturligtvis fram emot uppesittarkvällen med dej Susanne!
  Kramar, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Hej Liljan! Jag tänker på er alla och hälsar välkommen till vinterUmeå de 3 sista lördagarna i december. Fina ni!

 • Ami

  Kramar till er alla 💛 !!!
  Jag gömmer mig lite men är snart tillbaka.

  • Susanne Jonsson

   Alltid varmt välkommen Ami! Kramar

 • Ingmari

  Ohhh, så mysigt med sådan uppesittarkväll! Så vackert foto med knuttimrat hus och allt. Och alltid glada Susanne som förgyller både vardag och fest för oss alla! Längtar redan efter 23 december. Och julen! Kramkräm till er alla här på sidan!

  • Susanne Jonsson

   Hej Ingmari! Ja nu behövs det ljus och värme både här och där! Kräm!

 • Kristin

  Så trevligt att Ume får vara med dan före dan. Här har vi återhämtat oss efter snöovädret och idag har vi en blek vintersol. Själv ska jag på julmarknad på hembygdsgården och äta risgrynsgröt och skinkstut. Nu är det som på sommaren bygden lever upp. Julmarknader och julkonserter avlöser varandra och det är bara att njuta. Styrkekramar till er alla där ute. Det verkar som om många haft det tufft omkring sig. Det sägs : Efter regn kommer sol . Trevlig helg ! Kram

  • Susanne Jonsson

   Så är det Kristin. Nu längtar vi efter solen! Tills dess njuta av juleljus & vintersol. Kram!

 • Ingmari

  Även här har det varit trista och oönskade saker. Har tänkt på dig, Margot, och er alla och märkt att det varit tyst i kommentarerna. Skönt med lite kul och mysigt att se fram mot! Bus-snöväder nyss byttes mot +8° och gröna gräsmattor och nu är det runt nollan ute. Kramkräm i massor till er alla här! Trevlig helg!

  • Susanne Jonsson

   Bara kärlek! och ljus. Och krämkramar!

 • Margot

  Detta får man inte missa hoppas allt är ok här hos oss då för nu varit väldigt turbulent mycket sjukt och tråkiga saker som hänt därför har jag inte orkat kommentera bara läst och begrundat. Men min mormor sade alltid barn lilla det är alltid mörkast innan det ljusnar så det tänker jag ofta på många kramar till er vänner som här gästa och en bamsekram till dig Susanne.

  • Barbro

   Håller med att kul att Susanne kommer att vara med uppsittarkvällen.
   Hoppas att allt kommer ordna sej för dej -för jag har också haft lite tråkigheter här också.
   Men vi peppar ju varandra här o då blir vi ju alla gladare.
   Ha nu en bra helg alla vänner här.

   • Susanne Jonsson

    Håller tummarna för alla!

  • Susanne Jonsson

   Hej Fina Margot! Nu håller vi tummarna att det vänder och att vi får möta våren med ljus & nya krafter. Tack för att du är med här, det känns fint. Tänker på dig. BAMSEKRAM!