Baka i långpanna  Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bjudmat  Okategoriserade  Susannes Gröna Jul  Vegetariskt 

Äppelrutor i långpanna

 

Hej Kompisar❤️

Smyger igång julen med Kaneldoftande äppelrutor i afton. Ett favvorecept man kan variera efter egen smak och vad man har hemma. Fram med långpannan bara! Och vilken uppställning! Vaasas flora och fauna spelar, Carina Lidbom är vår lördagsgäst, Hulda tipsar om mode och Pia styr skutan. Ikväll är det även säsongsfinal för mig i studion. Men jag kommer laga mat 3 gånger till i december. Superkul! Det är en julspecial som vi spelar in på Gammlia här i Umeå.

Jag svarade på alla kommentarer i veckan, men sedan försvann dom. Antar att det är nåt med systemet som jag inte behärskar. Ska försöka igen. Jag vill att ni alla ska veta att jag läser alla kommentarer och det gör mig SÅ glad! 😃❤️

 • Kristin

  Tack för en trevlig lördagskväll i rutan. Det verkar vara lite inkörsproblem med bloggen. Sedan vet jag inte om det fungerar olika för olika datorer, mobiler etc. Trycker jag på Susanne skafferi längst upp på sidan kommer dom nya inläggen. Fortfarande tycker jag att det är tråkigt att inte kunna se om det har kommit några kommentarer. Sedan hoppas jag att det inte är för bökigt för dig Susanne att rodda den omgjorda bloggen. Utan att du orkar hålla ut tills allt är på plats.
  I fredags var jag och såg årets kultursatsning för Östersunds fotbollslag ÖFK det var sametema med Maxida Märak. ÖFK har jobbat tillsammans med henne för att lära sig mer om den samiska kulturen. Några i hennes familj var med och man bakade gakko. Det brödet älskar jag och nu fick jag det nygräddat. Allt avslutades med en scenföreställning med fotbollslaget och anställda på ÖFK:s kansli utomhus på Jamtli där man jokade och rappade. Man är så modiga. En magisk kväll.
  Ha en fortsatt bra helg.

 • Ingmari

  Hej. Verkar vara tekniska nystartsproblem. Man finner de nya inläggen från dig, Susanne, när man letar i tråden inuti tråden inuti tråden… Osv. Och på ”hemsidan” syns bara gammalt inlägg så man kan förledas att tro att du inte varit ”aktiv” utan att det inte finns några nya recept. Hoppas att det går att fixa till.
  Gråväder och regn här. Inget snöoväder, tack och lov. Ruskväderskramar till alla !