Baka i långpanna  Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bjudmat  Okategoriserade  Susannes Gröna Jul  Vegetariskt 

Äppelrutor i långpanna

 

Hej Kompisar❤️

Smyger igång julen med Kaneldoftande äppelrutor i afton. Ett favvorecept man kan variera efter egen smak och vad man har hemma. Fram med långpannan bara! Och vilken uppställning! Vaasas flora och fauna spelar, Carina Lidbom är vår lördagsgäst, Hulda tipsar om mode och Pia styr skutan. Ikväll är det även säsongsfinal för mig i studion. Men jag kommer laga mat 3 gånger till i december. Superkul! Det är en julspecial som vi spelar in på Gammlia här i Umeå.

Jag svarade på alla kommentarer i veckan, men sedan försvann dom. Antar att det är nåt med systemet som jag inte behärskar. Ska försöka igen. Jag vill att ni alla ska veta att jag läser alla kommentarer och det gör mig SÅ glad! ?❤️